flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ

14 квітня 2017, 16:49

 Дзержинський  районний суд м.Харкова оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державної служби категорії «В» (секретаря судового засідання)

Дзержинський районний суд м.Харкова (61202, м.Харків, пр.Перемоги 52-В) оголошує конкурс на заміщення трьох вакантних посад державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання Дзержинського районного суду м.Харкова:
2 вакансії – безстрокове призначення,
1 вакансія – строкове призначення (на період перебування основного працівника у відпустці по догляду за дитиною).
 
Дата, час і місце проведення конкурсу: 17 травня 2017 року, о 10:00 год., Дзержинський районний суд м.Харкова, адреса: 61202, м.Харків, пр.Перемоги  №52-В. 
 
Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі:
1) копія паспорта громадянина України;
2) письмову заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком 2  до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016р. №246), до якої додається резюме у довільній формі;
3) письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;
4) копію (копії) документа (документів) про освіту;
5) заповнену особову картку встановленого зразка;
6) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.
Крім зазначених вище документів, особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, може додати до заяви про участь у конкурсі й інші документи, у тому числі документи про підтвердження досвіду роботи.
Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, має інвалідність та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016р. №246, про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.
 
Строк подання документів: 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби. (оприлюднення вищевказаної інформації  - 14 квітня 2017, кінцевий термін прийняття документів – 28 квітня 2017).
 
Умови проведення конкурсу розміщено на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби, а також у розділі «вакансії» на офіційному веб-сайті Дзержинського районного суду м. Харкова http://dg.hr.court.gov.ua.
 В умовах проведення конкурсу зазначено інформацію щодо посадових обов’язків,  умов оплати праці, вимог до професійної компетентності кандидата на посаду.
 
Особа, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу: заступник керівника апарату Дзержинського районного суду м.Харкова - Бугай Наталія Сергіївна (м.Харків, пр.Перемоги 52-В, 2 поверх, каб.№211; тел. +38(057)773-23-89; zamkerap@dg.hr.court.gov.ua)
 
Документи приймаються відповідно до графіка роботи суду: з понеділка по четвер з 09-00 год. до 18-00 год., п’ятниця з 09-00 до 16- 45 год., перерва з 13-00 год. до 13-45 год.