flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про переможців конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» (секретаря судового засідання)

25 травня 2017, 17:08
  1. В Дзержинському районному суді м. Харкова завершився конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання (безстрокове призначення, 2 вакансії), який проходив у два етапи – тестування та співбесіда.

За результатами конкурсу визначено:

-  переможці конкурсу – Перегудова Вікторія Русланівна, яка набрала загальну кількість балів - 13; та Панікарук Вікторія Вікторівна, яка набрала загальну кількість балів – 11,2.   

- другого за результатами конкурсу кандидата – Комлєва Дмитра Вікторовича, який набрав загальну кількість балів – 10,8.

 

  1. В Дзержинському районному суді м. Харкова завершився конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання (строкове призначення (на період перебування основного працівника у відпустці по догляду за дитиною), 1 вакансія), який проходив у два етапи – тестування та співбесіда.

За результатами конкурсу визначено переможця конкурсу – Жакун Наталію Олександрівну, яка набрала загальну кількість балів - 11.  Другого за результатами конкурсу кандидата – Соколенко Юлію Олександрівну, яка набрала  загальну кількість балів – 9,2.

 Рішення про призначення переможців на посади державної служби буде прийнято після закінчення строку оскарження результатів конкурсу відповідно до вимог ч.3 ст.31 Закону України «Про державну службу».