flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дзержинський районний суд м. Харкова оголошує про добір на період дії карантину на вакантні посади державної служби категорії «В» (секретаря судового засідання - 2 вакансії строкові)

29 вересня 2020, 10:37

Дзержинський  районний суд м. Харкова оголошує про добір на період дії карантину на вакантні посади державної служби категорії «В» (секретаря судового засідання - 2 вакансії строкові)

Дзержинський районний суд м. Харкова (61202, м. Харків, пр. Перемоги, 52-В) оголошує про добір на період дії карантину на вакантні посаду державної служби категорії «В» (секретарі судового засідання -2,  1 з них вакансія строкова-на час відпустки по догляду за дитиною основного працівника).

Пакет документів, необхідних для участі в доборі вказані в оголошенні про добір на період дії карантину на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» - секретарів судового засідання, які розміщені на сайті Національного агентства України з питань державної служби (Єдиний портал вакансій державної служби).

Окрім зазначених вище документів, особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, може додати до заяви про участь у конкурсі й інші документи, у тому числі документи про підтвердження досвіду роботи.

Строк подачі документів: 5 календарних днів з дня оприлюднення  оголошення про добір на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби. (оприлюднення вищевказаної інформації  - 28.09.2020, кінцевий термін подачі документів – 01.10.2020 р. 17-00.).

Дата, час і місце проведення співбесіди: Дзержинський районний суд м. Харкова, адреса: 61202, м. Харків, пр. Перемоги  № 52-В (каб. 206).

Інформацію буде доведено не пізніше ніж за один робочий день до початку проведення співбесіди. Учасникам добору при собі необхідно мати паспорт громадянина України або інший документ, який посвідчує особу та підтверджує громадянство України.

Оголошення про добір розміщено на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби, а також у розділі «вакансії» на офіційному веб-сайті Дзержинського районного суду м. Харкова http://dg.hr.court.gov.ua.

Особа, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору: заступник керівника апарату Дзержинського районного суду м. Харкова - Бугай Наталія Сергіївна (м. Харків, пр. Перемоги 52-В, 2 поверх, каб. №206; тел. +38(057)336-20-32; zamkerap@dg.hr.court.gov.ua).