flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з нагоди призначення на посади суддів Дзержинського районного суду м. Харкова

18 грудня 2020, 09:46

Вітання з нагоди призначення на посади суддів Дзержинського районного суду  м. Харкова

 

Колектив Дзержинського районного суду м. Харкова вітає Агапова Романа Олександровича, Невеніцина Євгена Валерійовича, Поволяєву Оксану Вікторівну, Щепіхіну Вікторію Вячеславівну, Яковлеву Вікторію Миколаївну з призначенням на посади суддів.

 

Згідно указу Президента України Зеленського В. В. від 04.12.2020 року №539/2020 «Про призначення суддів», на посади суддів Дзержинського районного суду міста Харкова призначено Агапова Романа Олександровича, Невеніцина Євгена Валерійовича, Поволяєву Оксану Вікторівну, Щепіхіну Вікторію Вячеславівну, Яковлеву Вікторію Миколаївну, які склали присягу суддів 15.12.2020 року під час урочистої церемонії у присутності Президента України, та з 17.12.2020 року приступили до виконання свого професійного обов’язку щодо здійснення правосуддя від імені України.

           

Колектив Дзержинського районного суду міста Харкова щиро вітає нових колег з нагоди призначення на посади та бажає невичерпної енергії та натхнення, професійного успіху, принциповості та наполегливості у виконанні своїх обов’язків. Нехай ваші зусилля завжди будуть винагородженні повагою і довірою громадян, сприяють подальшому утвердженню засад законності, справедливості у суспільстві та державі, а також сприятимуть зміцненню авторитету судової гілки влади.

 

З повагою та від імені колективу

Голова Дзержинського районного суду

м. Харкова                                                                                                                Цвірюк Д.В.