flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дзержинський районний суд м. Харкова прийнято під охорону Службою судової охорони

27 липня 2020, 13:52

З 27.07.2020 року Дзержинський районний суд м. Харкова взято під надійний захист державного органу у системі правосуддя, що створений для забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в судах - Служби судової охорони.

Голова Дзержинського районного суду м. Харкова Шестак О. І. та керівник апарату Дзержинського районного суду м. Харкова Худик В. В. представили колективу суду судових охоронців, привітали їх з початком несення служби, побажавши успіхів та висловивши впевненість, що відсьогодні працювати та перебувати в судовій установі стане набагато безпечніше та комфортніше як працівникам суду, так і учасникам судових процесів. У свою чергу з цієї нагоди працівники Судової охорони привітали жіночий колектив суду квітами та було зроблено пам’ятні фото.

Звертаємо увагу, що від сьогодні пропуск до суду здійснюється на підставі документа, що посвідчує особу (паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, службового посвідчення, національного посвідчення водія України, пенсійного посвідчення, іншого офіційного документа, що містить фотокартку особи та печатку установи, яка видала документ), дані про осіб, що прибувають до суду, заносяться співробітниками Служби судової охорони до журналу.

Особливу увагу співробітників також акцентовано на чіткому дотриманні заходів безпеки в умовах карантину.

З правилами пропуску до суду можливо ознайомитись за посиланням.