flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! У працівника Дзержинського районного суду м. Харкова виявлено коронавірус COVID-19

05 серпня 2020, 08:00

Повідомляємо учасників судових засідань та відвідувачів суду, що у одного з співробітників Дзержинського районного суду м. Харкова підтверджено діагноз COVID-19. Працівників які безпосередньо контактували з хворим відправлено на самоізоляцію.

Наразі керівництвом вирішується питання щодо проведення дезінфекційних та профілактичних заходів у суді.

Дзержинський районний суд м. Харкова продовжує працювати в штатному режимі задля забезпечення кожному доступу до правосуддя.

З метою убезпечення відвідувачів та працівників Дзержинський районний суд м. Харкова від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції, відповідно до рішення зборів суддів від 18.03.2020 та наказу в.о. голови суду № 02-02/66 від 08.07.2020 просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення через сервіси «Електронного суду», за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти inbox@dg.hr.court.gov.ua, тощо.
Отримати інформацію про рух справи можна за телефонами, що розміщенні на офіційному веб-сайті суду https://dg.hr.court.gov.ua.