flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Опитування відвідувачів Дзержинського районного суду м. Харкова.

29 травня 2019, 17:00

Опитування відвідувачів Дзержинського районного суду м. Харкова.

З метою реалізації проекту «Моніторинг прозорості та доступності судів Полтавської, Харківської та Чернівецької області через оцінку відвідувачами суду», за підтримки проекту  USAID «Нове правосуддя», ГС «Мережа правового розвитку» та на виконання рішення Ради суддів України № 53 від 17.09.2018 року «Про застосування системи оцінювання роботи суду (СОРС) з метою отримання інформації про поточну ситуацію роботи судів та визначення потреб органів системи правосуддя» у період з 27 травня 2019 року по 07 червня 2019 року в Дзержинському районному суді м.Харкова буде проведено анонімне опитування  відвідувачів на предмет вдоволеності та якості надання судових послуг за допомогою карток громадянського звітування.

 

Респондентам пропонується заповнити бланки анкет та відповісти на питання, що стосуються ефективності організації роботи суду, здійснення судочинства та інформаційної доступності.

Паперові бланки анкет можна отримати в суді та залишити в скриньці для заповнених анкет. (1 поверх каб.№115).

 

Звертаємо Вашу увагу, що опитування є добровільним і проводиться з метою отримання зовнішньої незалежної оцінки роботи суду.

Інформація, яка збирається, є цілком конфіденційною та отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді.

 

Отримана в ході опитування інформація надає можливість об’єктивно оцінити роботу суду та розробити ефективні кроки щодо поліпшення якості послуг, що надаються судом та підвищення рівня довіри громадян до суду.

 

Запрошуємо взяти участь в опитуванні,

Ваша думка є важливою для нас!

 

 

 

Прес-служба Дзержинського районного суду м.Харкова